Kontaktoni.

Ne jemi aktualisht në kërkim të disa dizajnerë të rinj – Nëse jeni një punëtor i pasionuar dhe mendoni se keni atë që duhet, dërgoni CV dhe detajet në [email protected] për të gjitha mundësitë.

Kosovë

A: Vicianum C3 H4,
10000 Prishtinë, Kosovë
E: [email protected]
T: +383 45 400 405

Shqipëri

A: Sheshi Italia,
1001 Tiranë, Shqipëri
E: [email protected]
T: +355 69 466 8664

Na kontaktoni