Rigon Statovci, Themelues & Drejtor

“Edhe pse ka shumë ngjyra, ne gjithmonë sfidohemi në të bardhën dhe të zezën që sjellin ndryshime të mëdha dhe njësoj si Zebra Agency që sjell ndryshime të mëdha teknologjike në biznese”

Histori e shkurtër. Histori e madhe

Zebra është themeluar më 29 qershor 2018, ku si projekt i parë kemi zhvilluar një faqe informative në internet dhe kemi filluar rrjetet sociale duke menaxhuar një biznes kosovar i cili merrej me shitjen e produkteve.

Në atë kohë, Zebra ofronte vetëm zhvillim në internet dhe menaxhim të mediave sociale.

Me kalimin e ditëve filluam të ofrojmë shërbime si dizajn grafik, video animacione 2D dhe video montazhe, ku pas një periudhe të shkurtër në vitin 2019 morëm projektin.
“Edukimi për mbrojtjen e ujit dhe mjedisit” i cili u zbatua nga Ministria e Kulturës në Mal të Zi, dhe zgjati afro 6 muaj.

Dhe sot, pas 4 vitesh funksionim në Kosovë, jemi zgjeruar me nëndegë në vende si Shqipëria, Gjermania dhe Suedia, ku po zhvillojmë projekte nga
klientë të ndryshëm rajonalë dhe ndërkombëtarë.

Dhe duke mos u ndalur kurrë dhe duke u zhvilluar çdo ditë e më shumë në punë sot ne ofrojmë pothuajse të gjitha shërbimet e sektorit të teknologjisë së informacionit (IT).

99

Projektet e përfunduara me sukses

4000

Produktet e shitura gjatë fushatës reklamuese

350

Angazhime apo Arritje gjatë reklamave

KLIENTËT

Mjaft shfletuat, le të vendosim logon e biznesit tuaj këtu!